bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bestemmingsplan Molenhoek-Zuid onherroepelijk!

18 april 2024

Goed nieuws voor iedereen die uitkijkt naar de komst van nieuwe woningen in Molenhoek: het bestemmingsplan van Molenhoek-Zuid is onherroepelijk!

Dit is een belangrijke stap naar de realisatie van de circa 250 grondgebonden woningen en appartementen.

Blijdschap bij VOF Molenhoek Zuid
Molenhoek-Zuid wordt gerealiseerd door ontwikkelaars Van de Klok, Jansen Bouwontwikkeling en Exploitatiemaatschappij Molenhoek, gezamenlijk VOF Molenhoek Zuid. Maarten Geerts, projectontwikkelaar bij Van de Klok, deelt namens de VOF zijn enthousiasme over het onherroepelijke bestemmingsplan:

"Ons vertrouwen in een goede afloop is bevestigd met het behalen van deze mooie mijlpaal! Het betekent dat we in vol tempo door kunnen met onze werkzaamheden richting de realisatie van deze mooie wijk. Met een divers aanbod aan woningen en een hoge groene kwaliteit in het openbaar gebied, zo dicht bij het water, wordt het voor de toekomstige bewoners gegarandeerd een genot om te wonen."

Op de projectlocatie wordt hard gewerkt aan de sloop van de bestaande gebouwen. Na de sloop maken we de locatie gereed voor de bouw van de energieneutrale grondgebonden woningen en duurzame appartementen. Het streven is om in het vierde kwartaal van dit jaar te starten met de bouw.

Drie unieke woongebieden
Molenhoek-Zuid bestaat uit drie woongebieden die in verschillende fases in verkoop en verhuur gaan. Ieder gebied is uniek en heeft zijn eigen identiteit, kwaliteit en woningaanbod. Via de button hieronder nemen we je mee door de gebieden Dorps Wonen, Entreezone en Wonen aan de Maas. Ook lees je per woongebied meer over de verwachte planning.

De woongebieden van Molenhoek-Zuid