bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Gebiedsvisie definitief vastgesteld!

17 maart 2022

Heel goed nieuws: afgelopen donderdag is de gebiedsvisie voor Molenhoek-Zuid unaniem vastgesteld door de gemeenteraad. Dit betekent dat de gebiedsvisie breed wordt gedragen en dat we verder kunnen met de ontwikkeling van dit mooie nieuwbouwproject pal aan de Maas.

Over de gebiedsvisie
De gebiedsvisie geeft een kader voor de ontwikkeling van het gebied, met aandacht voor duurzaamheid, leefbaarheid en een woningaanbod dat goed aansluit op de vraag naar nieuwe woningen. Met Molenhoek-Zuid willen we een breed scala aan woningen realiseren in diverse prijsklassen, voor zowel starters, doorstarters als senioren. Voor iedere woonwens wat wils!

In dit bericht vertelt een bewoonster van Molenhoek over het grote belang van nieuwe woningen in dit gebied

Dit kun je verwachten
Op basis van de vastgestelde gebiedsvisie gaan we nu de locatie verder in beeld brengen en het (ontwerp)bestemmingsplan voorbereiden. Hiervoor zetten we diverse onderzoeken uit en starten wij het participatieproces op. Informatie hierover vind je bij de openbare stukken als bijlage bij de gebiedsvisie. 

Informatieavond
Op dinsdag 29 maart van 19.30 tot 21.00 uur organiseren wij de eerste informatieavond in gemeenschapshuis De Wieken in Molenhoek. Schijf je in voor de nieuwsbrief om het laatste nieuws over Molenhoek-Zuid per mail te ontvangen.