bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Enquete + informatieavond 5 mei

21 april 2022

In dit artikel lees je over de enquête voor Molenhoek-Zuid waarmee je jouw voorkeuren kunt aangeven. Ook vertellen we je over de volgende informatieavond van donderdag 5 mei.

Enquête: wat zijn jouw voorkeuren?
De eerste participatieavond voor Molenhoek-Zuid heeft veel ideeën en suggesties opgeleverd. Het blijkt dat sommige ideeën uiteenlopen. Daarom willen we via deze enquête achterhalen waar het meeste draagvlak voor is. Door hier inzicht in te krijgen, kunnen we met Molenhoek-Zuid zoveel mogelijk waarde toevoegen voor de omgeving en de toekomstige bewoners. Dus geef je mening via de enquête, want deze telt!

De themapanelen die tijdens de eerste participatieavond te zien waren, kun je via deze link digitaal nog eens bekijken. Via deze link zie je de antwoordpanelen met alle ideeën en suggesties die via post-it notes gedeeld zijn.

Volgende informatieavond
Tijdens de volgende informatieavond – donderdag 5 mei van 19.00 tot 20.30 uur in Gemeenschapshuis De Wieken in Molenhoek – gaan wij in op de informatie die tijdens de eerste participatieavond is opgehaald en bespreken we het resultaat van de bovenstaande enquête.

Volgende week versturen we via de nieuwsbrief een aanmeldlink voor de informatieavond. Omdat het aantal zitplaatsen in De Wieken beperkt is, verzoeken wij je namelijk om je aan te melden als jij van plan bent om naar de informatieavond te komen.