bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Enquête, status en planning Molenhoek-Zuid

16 mei 2024

Onlangs deelden we informatie over de drie woongebieden van Molenhoek-Zuid: Dorps Wonen, Entreezone en Wonen aan de Maas. Elk met een eigen identiteit, kwaliteit en woningaanbod. Via een korte enquête horen we graag waar jouw woonvoorkeur naar uitgaat.

Wat zijn jouw woonwensen?
Ben jij op zoek naar een koopwoning of een huurwoning, een appartement of een levensloopbestendige woning? En wat vind jij interessante opties om de woning of het appartement naar jouw wensen aan te passen? Via onderstaande link kun je dit aangeven, zodat we een beter beeld krijgen van de actuele woonwensen. Alvast bedankt voor het invullen van de enquête!

Naar de enquête

Status en planning
Op de projectlocatie worden de bestaande gebouwen gesloopt. Daarna wordt de locatie gereedgemaakt voor de realisatie van de energieneutrale grondgebonden woningen en duurzame appartementen.

Het streven is om rond september de eerste woningen in verkoop te brengen. Het gaat om hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen uit het deelgebied Dorps Wonen. De komende periode delen we hier via deze website en de nieuwsbrief meer informatie over, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Terugblik: Slag op de Mookerheide
Vorige maand - op 13 en 14 april - werd herdacht dat het 450 jaar geleden is dat de Slag op de Mookerheide werd uitgevochten. Een veldslag tussen de Oranjes en de Spanjaarden, en een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van Mook en Middelaar. Namens Molenhoek-Zuid hebben we gesponsord en ook waren we qua uitingen aanwezig. Hieronder zie je enkele impressies.