bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Dit is de status van Molenhoek-Zuid

23 december 2021

In dit artikel vertellen we je meer over de huidige status van deze mooie locatie en de plannen voor 2022.

Uitwerken van gebiedsvisie en bestemmingsplan
Momenteel ligt de gebiedsvisie voor Molenhoek-Zuid ter inzage. Deze gebiedsvisie geeft een globaal kader voor de ontwikkeling van het gebied, met aandacht voor duurzaamheid, leefbaarheid en een woningaanbod dat goed aansluit op de vraag naar nieuwe woningen in dit gebied. In het eerste kwartaal van 2022 wordt de gebiedsvisie nader besproken en vastgesteld.

Op basis van de vastgestelde gebiedsvisie gaan we in 2022 aan de slag met het uitwerken van het (ontwerp)bestemmingsplan. Eind 2022 hopen we een vastgesteld bestemmingsplan te hebben waarmee wij als ontwikkelaars, KlokGroep, Exploitatiemaatschappij Molenhoek en Jansen Bouwontwikkeling, circa 250 nieuwbouwwoningen realiseren in diverse prijsklassen (koop en huur), geschikt voor zowel starters, doorstromers als senioren. Klik hier om meer te lezen over de gunstige locatie van Molenhoek-Zuid.

Dit kun je verwachten
In het eerste kwartaal van 2022 delen we via deze website en de nieuwsbrief een volgende update over het project. We verwachten dan te kunnen melden dat de gebiedsvisie is vastgesteld en gaan inhoudelijk dieper in op deze visie.