bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Denk mee over nieuwe straatnamen Molenhoek-Zuid

21 maart 2024

Het stratenpatroon bij Molenhoek-Zuid is inmiddels voldoende duidelijk om na te gaan denken over de nieuwe straatnamen. Iedereen mag meedenken over het thema voor deze straatnamen. Heb jij een passend thema dat je wilt doorgeven?

Zo geef je jouw idee door
Van 22 maart tot 5 april is het mogelijk om mee te denken over het thema voor de straatnamen. Dit kan een historisch thema zijn, een thema dat past bij de omliggende natuur of een ander thema. Na 5 april kiest het college het best passende thema voor de nieuwe wijk en straatnamen. Vervolgens is het mogelijk om binnen dit thema straatnamen aan te dragen. Dit zal kunnen van 26 april tot 10 mei.

Via deze ‘Praat mee’ pagina van de gemeente kun je jouw idee voor een thema doorgeven. Daar vind je ook alle informatie over het proces. Het is ook mogelijk om je idee te mailen naar gemeente@mookenmiddelaar.nl met ‘Straatnamen Molenhoek-Zuid’ als onderwerp van de e-mail. We zijn benieuwd naar je motivatie, dus geef kort aan waarom het thema wat jou betreft goed past bij de nieuwe woonwijk. Alvast bedankt voor het meedenken!