bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele status | Naamswijziging

20 december 2022

In dit bericht lees je over de actuele status van Molenhoek-Zuid en over onze aanstaande naamsverandering.

Ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage
Zoals eerder deze maand aangegeven, ligt het ontwerpbestemmingsplan van Molenhoek-Zuid sinds vrijdag 9 december voor een periode van 6 weken ter inzage (tot 20 januari 2023). Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl of in te zien in het gemeentehuis van Mook en Middelaar. Via zienswijzen kan op het plan worden gereageerd. Na de 6 weken terinzagelegging beantwoordt de gemeente alle ontvangen reacties.

Verloopt alles volgens planning, dan wordt het bestemmingsplan in maart 2023 vastgesteld en is het plan in juni 2023 onherroepelijk.

Naamsverandering: KlokGroep wordt Van de Klok
Er komt een naamsverandering aan binnen onze organisatie. Voor jou heeft dit geen gevolgen, maar we informeren je er graag over. Vanaf 1 januari 2023 zal de naam van onze moedermaatschappij KlokHolding veranderen in KlokGroep. Onze Nijmeegse dochtervestiging draagt nu de naam KlokGroep. Dit betekent dus dat wij ook een nieuwe naam krijgen: het huidige KlokGroep gaat per 1 januari 2023 verder onder de naam Van de Klok. Wil je meer weten over deze wijzigingen, klik dan op onderstaande button.

Meer over onze naamswijziging