bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele status | Enquête appartementen

16 februari 2023

In dit bericht lees je over de actuele status van Molenhoek-Zuid. Ook hebben we een enquête opgesteld om meer inzicht te krijgen in de woonwensen voor de te realiseren appartementen.

Dit is de status
Het ontwerpbestemmingsplan van Molenhoek-Zuid heeft vanaf begin december 2022 ter inzage gelegen voor een periode van 6 weken. De komende tijd beantwoordt de gemeente alle ontvangen reacties. Daarna wordt het bestemmingsplan naar verwachting in maart/april vastgesteld door de raad en hopen we dat het plan omstreeks juni onherroepelijk is.

Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is, starten de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van de locatie en voor de ontwerpfase. Er zal dan steeds meer duidelijk worden over de fasering van het plan en de verkoop/verhuur van de eerste woningen van Molenhoek-Zuid. Uiteraard houden we je via deze website en via de nieuwsbrief op de hoogte.

Enquête over appartementen
We hebben een enquête opgesteld om meer inzicht te krijgen in de woonwensen en -behoeften voor de te realiseren appartementen bij Molenhoek-Zuid. De resultaten helpen ons om het aanbod appartementen af te stemmen op de woningbehoefte. Als jij de enquête wilt invullen, klik dan op de button hieronder. Het invullen is binnen enkele minuten gedaan. Alvast bedankt voor je input!Naar de enquête