bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele planning | Molenhoekdag

14 augustus 2023

In dit bericht geven we je een update over de actuele status van Molenhoek-Zuid. Ook kun je een mooie sfeerfilm bekijken en lees je over de Molenhoekdag die er binnenkort weer aankomt.

Dit is de status
Molenhoek-Zuid zal in verschillende fasen worden uitgevoerd, waarbij in de eerste fase 80 woningen in de Entreezone zullen worden gerealiseerd voor verhuur, zowel sociale huurwoningen als middeldure huurwoningen. Op deze pagina zie je de 3 zones – Entreezone, Dorps Wonen en Wonen aan de Maas – weergegeven, samen met een 3D-impressie van het plangebied. De eerste koopwoningen gaan vanaf het eerste kwartaal van 2024 in verkoop, na de zomer verwachten wij meer informatie te kunnen geven over de planning en deze eerste koopwoningen.

Via de sfeerfilm op de homepage krijg je een goed beeld van de opzet van Molenhoek-Zuid, de vele voorzieningen en prachtige natuur in de omgeving. Hier woon je heerlijk vrij, met bijzondere natuur zoals de Maas en het Lierdal om de hoek én met alle faciliteiten voorhanden.

Tip voor september: Molenhoekdag!
Molenhoekdag is uitgegroeid van een klein buurtfeestje tot een gevarieerd tweedaags dorpsfeest voor de hele regio. Binnenkort is het weer zo ver: op zaterdag 2 en zondag 3 september is er van alles te doen voor jong en oud! Namens project Molenhoek-Zuid zijn wij aanwezig met een trampolinepark voor de jeugd. Op de website van Molenhoekdag kun je het programma bekijken.

Meer over Molenhoekdag