bus auto fiets
Menu

Gemeente Mook en Middelaar

In het noordelijkste puntje van de provincie Limburg ligt de gemeente Mook en Middelaar. Als onderdeel van de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen werkt de dynamische gemeente aan het creëren van een prettige woonomgeving voor de inwoners van de gemeente.

Levendigheid én rust

In Molenhoek-Zuid woon je tussen stad en land. Met de dynamiek van de historische stad Nijmegen om de hoek én de rust en ruimte van het land om je heen. Levendigheid of rust? Kiezen hoeft niet!

  • Middenin de natuur

    Gelegen tussen de oevers van de Maas en de voet van de stuwwallen van het Rijk van Nijmegen vind je natuurgebied Mookerheide met de Mookerschans en de Heumense schans. Heerlijk uitwaaien op het water, in het bos of op de heide? Vanuit Molenhoek-Zuid is de natuur altijd dichtbij.

  • Alle voorzieningen om de hoek

    Alle dagdagelijkse voorzieningen liggen in de buurt. In Molenhoek vind je een aantal winkels, een supermarkt, basisscholen, kinderopvang en diverse sportclubs. In het naburige Mook vind je meer gezellige winkels en zorgvoorzieningen zoals een medisch centrum en tandartsen.

  • Dicht bij de stad

    Je hoeft niet ver te reizen voor een dagje shoppen, een theater-, bioscoop- of museumbezoek of gezellig met vrienden afspreken op het terras. De historische binnenstad van Nijmegen ligt om de hoek. Met de auto ben je er binnen 20 minuten, met de fiets binnen een half uur en met de trein zelfs al binnen 10 minuten!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor

de nieuwsbrief!

Afstand tot belangrijke punten

Hieronder zie je de afstand in minuten per fiets, openbaar vervoer en of auto beschreven.

Naar
Supermarkt 3 2 10
Treinstation Mook-Molenhoek 5 3
Binnenstad Nijmegen 30 20 9
Malden 10 5
Groesbeek 20 11
Cuijk 13
Natuurgebied Mookerheide 10
Recreatiegebied Mookerplas 20 10

Centraal in het groen!

Update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte