bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - Bouwen

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis, -appartement of vrije kavel komt er heel veel op je af waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet over de bouw van je nieuwbouwhuis, -appartement of vrije kavel. 

Wanneer wordt er gestart met de bouw?   
Met de bouw van je nieuwe woning of appartement wordt gestart wanneer een vooraf bepaald percentage van alle woningen uit het project is verkocht. Dit percentage staat altijd in de koop-/ aannemingsovereenkomst aangegeven. Het percentage ligt meestal rond de 70%.

 

Hoe lang duurt de bouw?
Het duurt gemiddeld driekwart jaar om een woning of appartement te bouwen. Dit is uiteraard afhankelijk van heel veel factoren zoals het weer, de (bouw)vakanties en de levering van materialen.

 

Hoe word ik geïnformeerd over de voortgang van de bouw?
Dat doen we door het organiseren van kijkdagen (meestal bij de start van de bouw en wanneer de binnenmuren en trappen zijn gerealiseerd) en het sturen van digitale nieuwsbrieven (elke 6 weken). Hier wordt ook de bouwplanning in opgenomen. Daarnaast heeft elk bouwproject een Facebookpagina waarop regelmatig updates worden geplaatst. Daarnaast blijft je kopersbegeleider natuurlijk ook altijd beschikbaar voor vragen.

Update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte