bus auto fiets
Menu

Entreezone:
toegankelijk voor iedereen!

Entreezone

In de Entreezone word je verwelkomd door een fraai ontworpen woningcluster, met een variatie aan appartementen en grondgebonden hoek- en tussenwoningen. Hier komen 35 sociale huurappartementen en 15 grondgebonden sociale huurwoningen, gelegen om een mooie groene gemeenschappelijke binnentuin.

Daarnaast – in het hart van de wijk – komen 30 middeldure huurwoningen (vrije sector huurwoningen), fraai gelegen in de groene wijk. Verder worden in dit woongebied bovendien nog een aantal hoek- en tussenwoningen én unieke dijkwoningen in verkoop gebracht.

Hieronder zijn enkele eerste beelden van woningen in de Entreezone te zien. 

Aanbod en planning

 • Verwachte start bouw: vierde kwartaal 2024

  Verwachte start bouw: vierde kwartaal 2024

 • Verwachte toewijzing middeldure huurwoningen: zomer 2025

  Verwachte toewijzing middeldure huurwoningen: zomer 2025

 • Verwachte toewijzing overige huurwoningen: nader te bepalen

  Verwachte toewijzing overige huurwoningen: nader te bepalen

 • Verwachte start verkoop: nader te bepalen

  Verwachte start verkoop: nader te bepalen

Verhuur van de woningen

De 35 sociale huurappartementen en 15 sociale huurwoningen van Molenhoek-Zuid worden door woningcorporatie Destion verhuurd. Op de website van Destion lees je via deze link meer over deze woningen en kan je alvast de eerste impressies bekijken. Heb je belangstelling voor deze woningen, dan kan je je via dit inschrijfformulier als algemeen woningzoekende bij Destion inschrijven (niet specifiek voor de woningen van Molenhoek-Zuid). De verhuurvoorwaarden van de woningen zijn op dit moment nog niet beschikbaar en er is nog geen zicht op het moment van toewijzen. Houd voor meer informatie de website van Destion in de gaten.

Over de verhuur van de 30 middeldure huurwoningen (vrije sector huurwoningen) is nog geen informatie beschikbaar. Naar verwachting zal de toewijzing van deze woningen niet eerder dan de zomer van 2025 plaatsvinden. Zodra hier meer over bekend is wordt dat via de Molenhoek-Zuid website gedeeld.

Update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte